Telefoon: 0648988881
info@lottedehaan.nl
 

Trainingen aan huis

Home » Trainingen aan huis

Een afwisseling in je training

Je kunt naast paardrijden zoveel leuke dingen doen met paarden. Daarbij is een gevarieerd trainingsschema goed voor de fysieke en mentale gezondheid van je paard. Zoek jij een afwisseling in je training? Ik bied de volgende opties aan:

  • Grondwerk
  • Communicatie (loswerken)
  • Longeren met dubbele lijnen

Kosten: €35 per les, exclusief reiskosten
Tijdsduur: 45 minuten

Uitdagend gedrag

Lopen jij en je paard in de omgang tegen problemen aan? Is er iets dat je paard spannend of moeilijk vindt? Wil je leren hoe jij je paard in deze uitdagingen beter kunt begrijpen en trainen? Ik help je graag!

  • Trailerladen
  • Schrik- en obstakeltraining
  • Gedragsproblemen

Kosten: €50 per sessie, exclusief reiskosten
Tijdsduur: afhankelijk van de vorderingen (+/- 60 min)

“Lotte heeft ons enorm goed geholpen bij het trainen van onze eerste eigen pony, Dino. Toen Dino bij ons kwam, was hij bang om er alleen op uit te gaan en was hij ook erg onder de indruk van koeien. Wij zijn erg blij met de aanpak van Lotte in de trainingen, gevarieerd en plezierig” – Jolande, Lotte en Dino

Zelfstandige training

Ben je zelf door omstandigheden niet in staat om met je paard te werken, maar wil je toch graag dat hij getraind wordt? Het is mogelijk om een afspraak met mij te plannen waarin ik zonder jouw aanwezigheid je paard train. We maken vooraf even kennis en bespreken wat je wensen en trainingsdoelen zijn. Na iedere training neem ik contact met je op en laat ik je weten hoe de training is verlopen.

Kosten training grondwerk of longeren: €35 per sessie, excl reiskosten
Kosten training uitdagend gedrag: €50 per sessie, excl reiskosten

Heb je vragen of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden?